Home / Celebritati / ‘What/If’: Renee Zellweger se joacă cu morala în noua serie de la Netflix

‘What/If’: Renee Zellweger se joacă cu morala în noua serie de la Netflix


Posted by: Adrian in Celebritati Comments Off on ‘What/If’: Renee Zellweger se joacă cu morala în noua serie de la Netflix 132 Views

Decizii greşite la grămadă, într-un thriller social

A fi sau a nu fi se întreba Shakespeare. Deşi în aceste timpuri moderne s-ar potrivi mai bine clasicei fraze cea de a face sau a nu face. Într-o lume în care moralitatea fluctuează în mod periculos între totul merge, lăsându-te purtat de dorinţe, şi între ceea ce încă se consideră bine văzut de lume, găsim sute de exemple – să nu spunem mii – de proaste decizii luate în momente greşite.

Chiar aceasta este tema aleasă pentru noua dramă pe care o va prezenta Netflix. Intitulată ‘What/If’, şi care o va avea pe Renne Zellweger ca protagonistă, de-a lungul a 10 capitole ce vor constitui un prim sezon, în care se vor prezenta istorii individuale pentru care ‘o simplă decizie fatală poate schimba traiectoria unei întregi vieţi’, aşa cum s-a explicat pe platforma TV.

Povestirile morale ce vor forma acest prim sezon al ‘What/If’ sunt inspirate ‘de material de origine culturală consecventă’ şi vor avea forma de thriller social. În esenţă, va fi o serie ce va exploata efectele provocate de faptul că o persoană corectă începe să facă lucruri inacceptabile ca urmare a alegerii lui ‘şi dacă…’ incorect. Alături de aceste idilice noţiuni ale tramei s-a confirmat prezenţa lui Zellweger ca protagonistă a seriei, despre care ştim doar că se va numi Anne.

O idee creată şi scrisă de Mike Kelley (‘Revenge’), care va avea şi rolul de showrunner şi de producător executiv alături de Melissa Loy, Alex Gartner, Charles Rosen, Robert Zemeckis şi asociatul său de la Compari Entertainment, Jack Rapke.

ÎNTOARCERE LA TELEVIZIUNE

Cu ‘What/If’ va fi pentru prima dată când o vedem pe actriţă pe micul ecran ca protagonistă. Este de văzut dacă dă la fel de bine ca la cinema, unde rolurile sale din ‘Chicago’ sau ‘Cold Mountain’ (unde a luat un Oscar, un Glob de Aur şi un premiu SAG) şi în trilogia ‘Bridget Jones’ ne vor rămâne pe retină.

Fotogramas

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top