Home / De toate / ‘The Innocents’: Netflix lansează noua serie a creatorului ‘Black Mirror’

‘The Innocents’: Netflix lansează noua serie a creatorului ‘Black Mirror’


Posted by: Adrian in De toate Comments Off on ‘The Innocents’: Netflix lansează noua serie a creatorului ‘Black Mirror’ 247 Views

În timp ce încă vedem în buclă trailer-ul noii serii pentru Netflix de la Emma Stone, ‘Maniac’, acum avem două postere şi un incredibil trailer al unei noi serii britanice supranaturale pentru adolescenţi, ‘The Innocents’, având ca star pe actorul din ‘Memento’ şi ‘Prometheus’, Guy Pearce.

Alături de Pearce vor fi Percelle Ascott şi Sorcha Groundsell în această serie de opt episoade ce a fost imaginată şi scrisă de Hania Elkington şi Simon Duric, responsabil de seriile ‘The Crown’ şi ‘Black Mirror’. În ‘The Innocents’, June se îmbarcă într-o călătorie cu logodnicul său, Harry, pentru a fugi de vieţile anterioare şi a începe din nou. Sau asta gândesc. Rapid îşi vor da seama că nimic nu este ce pare. Şi în această lume, unica formă de supravieţuire este să te schimbi, literal.

Produsă de New Pictures, cu sediul în Regatul Unit, seria ‘The Innocents’ va fi regizată de Farren Blackburn (‘Doctor Who’) şi Jamie Donaghue. Seria a fost turnată în Regatul Unit şi Norvegia.

Fotogramas

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top