Home / De toate / Tatal “micutului Hercule”, anchetat

Tatal “micutului Hercule”, anchetat


Posted by: chatte in De toate 0 738 Views

Cu totii il stim pe “micul Hercule” al Romaniei, asa cum a fost poreclit de internauti in urma cu ceva timp, dupa ce, pe Internet a fost postat un clip in care acesta, impreuna cu fratele sau erau pusi de tatal lor sa faca exercitii de forta foarte dificile.

Ei bine, in urma acestor filmari, Directia pentru Protectia Copilului ar putea sesiza Parchetul, in cazul copilului in varsta de 8 ani din Olt.

copil-2

De curand, baiatul a aparut intr-un alt filmulet in care este uns cu ulei pe tot corpul, machiat, toate acestea facandu-l sa semene cu halterofilii profesionisti, infasurat cu un lant gros, tragand dupa el un caine, apoi fiind surprins realizand exercitii extrem de dificile la o bara.

In cazul in care tatal copilului va fi gasit vinovat pentru rele tratamente aplicate, acesta risca sa fie decazut din drepturile parintesti si, de asemenea, sa ajunga la inchisoare.

Sursa: aianeagra.be

About chatte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top