Home / Tehnologie / Gadgeturi / Shake 7 de la Sony dărâmă pereţii casei

Shake 7 de la Sony dărâmă pereţii casei


Posted by: Adrian in Gadgeturi, Tehnologie Comments Off on Shake 7 de la Sony dărâmă pereţii casei 4189 Views

sony

Sistemul audio SHAKE-7 de la Sony are 2850 W putere şi difuzoare pe 4 căi. Include conectivitate Bluetooth şi funcţia One-Touch NFC pentru a reda muzică, doar prin atingere cu un smartphone a sistemului audio. Boxele au 6 modele de lumină LED ce te lasă să alegi între 30 de efecte diferite de lumini pentru fiecare ocazie. Funcţia sa Bass Bazuca oferă sunete joase profunde.

Are difuzoare pe 4 căi pentru sunete înalte, medii, joase, şi ultra joase pentru mai multă fidelitate. În plus difuzoarele cu con MICA oferă o calitate incredibilă a sunetului la putere mare.

Are de asemenea un sistem de protecţie la supravoltaj (VACS), pentru situaţiile neplăcute de fluctuaţii de curentce se pot înregistra pe reţea.

Alte caracteristici ar fi preprogramarea de tip DJ ce permite adăugarea a diverse efecte de sunet precum Flanger, Isolator, Sound Flash, Phaser.

Cele 2 porturi USB ale sistemului audio SHAKE-7 fac posibil transferul de muzică de la un dispozitiv la altul fără intermediul unui PC. În plus, se poate înregistra în format MP3 de la radio, de la CD player sau orice alt dispozitiv ce se conectează la sistemul audio.

Shake 7 este disponibil începând din 15 iulie la un preţ de 1300 USD.

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top