Home / Din lume / Noutati / Prezentator BBC, condamnat la închisoare

Prezentator BBC, condamnat la închisoare


Posted by: chatte in Noutati Comments Off on Prezentator BBC, condamnat la închisoare 791 Views

În prezent în vârstă de 83 de ani, Stuart Hall a devenit celebru graţie emisiunii “It’s a Knockout”, o versiune britanică a show-ului de comedie francez “Intervilles” din anii ’70 şi ’80. “Era un prădător oportunist”, care se împrietenea cu fetele înainte de a le agresa, a declarat procurorul regal Nazir Afzal, cu ocazia unei audieri precedente.

_65108085_65106369

 

Potrivit aceluiaşi procuror, agresiunile au fost comise între 1967 şi 1985. Judecătorul Anthony Russell a spus că prezentatorul TV era cunoscut pentru “personalitatea (sa) genială”, pronunţând pedeapsa, luni.

“Publicul larg ştie de acum înainte că există o parte întunecată în dumneavoastră, care era ascunsă de public până în prezent, şi pe care aţi putut să o ascundeţi, profitând de statutul de vedetă mult iubită”, a mai adăugat acesta.

Acuzaţia de viol care i-a fost adusă, pe care Stuart Hall a negat-o, a fost retrasă, deoarece presupusa victimă, o femeie care avea 22 de ani în 1976, anul în care ar fi avut loc agresiunea, nu a dorit să apară la tribunal. Cu toate acestea, multe dintre victimele sale au fost însă prezente în sală, în momentul anunţării pedepsei.

Stuart Hall a fost comentator de meciuri de fotbal pe postul BBC Radio 5, fiind suspendat însa de BBC, în decembrie în momentul inculpării sale.

“BBC este consternat să afle că anumite agresiuni comise de Stuart Hill au avut loc în timp ce lucra la BBC şi grupul nostru prezintă scuze, fără rezerve, victimelor”, a anunţat grupul BBC într-un comunicat de presă. Aceștia au cerut, totodată, unui fost judecător de la Înalta Curte să ancheteze comportamentul prezentatorului TV în cadrul funcţiunilor sale.

Inițial, Stuart Hill a negat faptele care îi erau reproşate, recunoscând în cele din urmă, în aprilie, 14 delicte.

Sursa: YahooNews Romania

 

 

About chatte

Comments are closed.

Scroll To Top