Home / Masini / Concepte / Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid doboară recordul în şase circuite

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid doboară recordul în şase circuite


Posted by: Adrian in Concepte, Masini Comments Off on Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid doboară recordul în şase circuite 158 Views

Pentru ceva mai mult de 193.000 de euro îţi poţi cumpăra un impresionant Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, o maşină cu inimă hibridă ce furnizează 680 CP şi 850 Nm de cuplu motor. Cu astfel de cifre, nu este de mirare că maşina creată de băieţii de la Zuffenhausen poate atinge 310 km/h maxim şi accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde.

Deşi creatura nu este Porsche cel mai rapid pe circuit, nu a contat pentru a-l duce pe şase dintre cele mai impresionante trasee ale planetei, toate cu certificat FIA, unde a spulberat înregistrările de ‘sedan hibrid de lux’. Dar curios niciunul dintre ele nu se află în Europa sau Statele Unite, Porsche a dus-o la Bahrein, Yas Marina în Abu Dhabi, Kyalami în Africa de Sud, Buddh în India, Dubai şi Losail în Qatar.

Pilotat de Lars Kern

Pentru moment nu s-au comunicat timpii pentru fiecare din aceste circuite, dar în toate s-a contat pe pilotul Lars Kern, care a stabilit şi recordul Porsche 911 GT2 RS pe traseul de la Nürburgring înainte să îl doboare Lamborghini Aventador SVJ după doar câteva zile.

Chiar aşa fiind, Porsche este un specialist în doborârea recordurilor, întrucât timp de trei ani l-a menţinut pe cel de vehicul de serie cel mai rapid la Nürburgring cu impunătorul Porsche 918 Sypder şi se mândreşte pe acelaşi traseu cu timpul cel mai bun obţinut cu Porsche 919 Evo.

Motor 16

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top