Home / Tehnologie / Noile All-in-One de la Fujitsu pot sta aprinse pe veci

Noile All-in-One de la Fujitsu pot sta aprinse pe veci


Posted by: Adrian in Tehnologie Comments Off on Noile All-in-One de la Fujitsu pot sta aprinse pe veci 2154 Views

fujitsu-x923

Noile echipamente de la Fujitsu au un consum de energie electrică atât de mic în repaus încât nu merită să le mai stingi.

Într-o lume în care timpul este totul, să menţii productivitatea la maxim este benefic întotdeauna. De aceea până acum fabricanţii au experimentat totul, căutând să ofere soluţii care să ne economisească timpul cât mai mult posibil.

Două idei curioase am văzut în acest sens, în special la portabilele de la Lenovo ce au procesoare ARM şi Android în plus faţă de obişnuitul Windows şi Intel x86. Ideea era că Android se încarcă instantaneu şi astfel puteam folosi Windows doar când era strict necesar, economisind timp suficient.

Între X923 şi X923-T diferenţa era doar ecranul tactil al celui de-al doilea. Ei bine, cei de la Fujitsu se pare că au găsit o soluţie mult mai puţin forţată la problema timpului de încărcare a sistemului operativ, şi aceasta ar fi că nu mai trebuie să stingi niciodată calculatorul.

În realitate, este vorba de ceva ce putem face cu practic orice echipament, să-l punem pe pauză în loc să-l stingem. Ceea ce diferenţiază noile Fujitsu X923 şi X923-T este că sunt proiectate ca în repaus să consume atât de puţină energie încât să fie inutil să le stingi, sau cel puţin asta afirmă fabricantul.

Cele două modele au ecran LCD IPS de 23 inci cu rezoluţie de 1080p, care la X923-T este tactil. În ce priveşte restul specificaţiilor, se pot configura după gust cu procesoare de la Intel i3 la i7, SSD sau HDD, şi un maxim de 16GB de RAM.

Sursa: gizmologia.com

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top