Home / Masini / Motocicleta electrică cea mai puternică din lume

Motocicleta electrică cea mai puternică din lume


Posted by: Adrian in Masini, Sub 4 roti Comments Off on Motocicleta electrică cea mai puternică din lume 883 Views

Voxan Wattman

Voxan este un fabricant francez de motociclete care de ceva timp n-a mai prezentat nimic relevant pe piaţă. De curând a prezentat însă noul său pariu de viitor, bazat pe energie electrică.

Încetul cu încetul, vehiculele motorizate bazate pe energii regenerabile devin mai populare. La Paris Motorcycle Show s-a prezentat ceea ce ne asigură că este motocicleta electrică cea mai puternică din lume, Voxan Wattman.

Acest miracol al ingenieriei moderne are aceeaşi putere pe care o regăsim la vehiculele pe benzină cu motoare de 1000 centimetri cubi. Cu alte cuvinte, putem atinge 97 kilometri pe oră în doar 3,4 secunde.

Vehiculul, ce poate depăşi viteze de 160 kilometri pe oră fără nicio problemă, este alimentat de o baterie de 12.8 kWh, ce se poate reîncărca complet conectându-se la o priză electrică pentru circa treizeci de minute. Dacă vi se pare că desenul motocicletei este excesiv de voluminos, trebuie să ţineţi cont că totul se datorează imensei baterii ce îi permite să meargă mai mult de 180 de kilometri fără reîncărcare.

Aceste motociclete sunt concepute însă pentru un public exclusivist. Fiecare unitate este montată manual, fără linii de producţie, drept pentru care cu siguranţă capriciul nu va fi ieftin pentru cei puţini care vor reuşi să achiziţioneze una.

Sursa: gizmologia.com

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top