Home / Jocuri / Console / Microsoft şi AMD lucrează împreună la un sistem de jocuri în cloud

Microsoft şi AMD lucrează împreună la un sistem de jocuri în cloud


Posted by: Adrian in Console Comments Off on Microsoft şi AMD lucrează împreună la un sistem de jocuri în cloud 251 Views

AMD a confirmat că lucrează mână în mână cu Microsoft la dezvoltarea unui sistem de jocuri în cloud.

Dăm primele detalii privind această colaborare ce ar putea păstra relaţia cu Xbox Scarlett, nume de cod pentru viitoarea consolă de la Microsoft.

La începutul acestei veri au apărut zvonuri că Xbox Scarlett, nume de cod pentru viitoarea consolă de la Microsoft, ar putea avea o versiune fără unitate de disc, bazată pe cloud şi acum AMD a aţâţat zvonurile confirmând că lucrează împreună cu Microsoft la un nou sistem de joc în cloud.

“Suntem asociaţi cu Microsoft în console”, explica Lisa Su, CEO de la AMD într-un interviu acordat CNBC, al cărui ecou s-a făcut portalul PCGamesN. “Cred că avem o viziune despre limitele la care poate ajunge operarea în cloud şi lucrăm strâns cu ei. Îmi place cum lucrăm la prezicerea viitorului şi sper că luăm nişte decizii bune”.

Responsabila AMD nu a vrut să lămurească cum va funcţiona acest nou sistem de jocuri în cloud la care lucrează cu Microsoft drept pentru care nu putem garanta că succesoarea Xbox One nu va avea unitate de disc. Pe de altă parte, judecând după vorbele sale, pare mai degrabă că acest sistem va ajuta viitoarele console de la Microsoft să aibă putere mai mare pentru jocurile sale (fizice sau digitale) asigurând că “partea interesantă a proiectului este că se vor lua decizii ale căror rezultate nu se vor vedea până peste 3, 4 sau 5 ani”.

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top