Home / Jocuri / Console / Microsoft elimină restricţiile DRM pentru Xbox One

Microsoft elimină restricţiile DRM pentru Xbox One


Posted by: chatte in Console Comments Off on Microsoft elimină restricţiile DRM pentru Xbox One 728 Views

După ce Sony le-a luat-o înainte, se pare că, Microsoft, s-a răzgandit și el. Compania americană a anunțat recent că politica sa rivind DRM-ul consolei a fost regândită.

microsoft-xbox-one-4842_610x407

 

Așadar, în urma acestei schimbări de strategie, Xbox One va beneficia de un pach day 1 permițându-i consolei să ruleze offline jocurile de pe suport fizic (retail/disc), cât și de faptul că nu va mai trebui să fie online o dată la 24 de ore. Se pare că, până la urma urmei s-a putut implementa această idee.

Încă o veste care ne-o mai aduce Microsoft este aceea că nu vor mai exista restricții regionale! Schimbul, împrumutarea sau revânzarea jocurilor în format fizic va păstra aceleași condiții ca și până în prezent, însă acestea vor necesita prezenta fizică a discului în unitate.

Cu toate acestea,  jocurile achiziționate digital nu vor putea fi partajate sau vândute, acestea urmând a fi blocate pe contul utilizatorului.

Se pare că, până la urma urmei concurența și-a spus cuvântul astfel că Microsoft a revenit la intenții mai bune în privința noii lor console.

Sursa: level.ro

About chatte

Comments are closed.

Scroll To Top