Home / Hobby / Martinovici despre Becali: “Gigi e un om sincer!”

Martinovici despre Becali: “Gigi e un om sincer!”


Posted by: chatte in Hobby 0 617 Views

La aflarea vestii despre trimiterea lui Gigi Becali la inchisoare, Novak Martinovici a ramas foarte surprins. Va reamintim ca Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare pentru afacerea de imobiliare intre el si MaPN.

1692913_w2

“Din pacate ma intristeaza acest lucru. Nu stiu pe ce dovezi a fost inchis, dar pentru mine el va ramane un om sincer si de cuvant. Pacat pentru ce i se intampla, multe familii au fost sustinute de el”, a fost prima reactie a acestuia.

Cat despre echipa lui Becali, acesta a declarat ca are incredere in Steaua, crezand ca ea va face performanta si fara prezenta lui Gigi Becali la conducere, “Steaua e totusi brand, nu o sa dispara, indiferent daca acum a primit o lovitura prin arestarea patronului. Este clar ca sunt momente grele, dar caracterele acum se vad. Cine e caracter ramane acum acolo, nu pleaca! “, a mai spus Martinovici pentru Prosport.

Sursa: sport.ro

About chatte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top