Home / Celebritati / Kevin Costner: “Nu mai caut succesul”

Kevin Costner: “Nu mai caut succesul”


Posted by: Adrian in Celebritati Comments Off on Kevin Costner: “Nu mai caut succesul” 972 Views

costner

Industria cinematografică de astăzi de la Hollywood nu-mi place prea mult, admite Costner. Oricine cu suficienţi bani poate turna un film. Că va fi bun sau nu, asta este deja altceva.

Hazardul s-a materializat pentru mine într-o întâlnire din 1978 cu Richard Burton, în avionul cu care mă întorceam din luna de miere petrecută la Puerto Vallarta.

Mi-a spus că am ochi albaştri ca şi el, că nu-mi va merge rău, îşi aminteşte, şi m-a îndemnat să dau probe ca actor.

Încasările slabe de la Waterworld (1995), peliculă pe care a regizat-o împreună cu Kevin Reynolds, şi Mesager din viitor (1997), film pe care l-a realizat solitar, i-au marcat declinul. “Nu mi-e frică de eşec, cu atât mai puţin mă impresionează succesul. Dacă am învăţat ceva în aceşti ani de carieră este că un eşec nu te omoară.

Dar am spus asta până m-am plictisit, şi nimănui nu-i pasă.” Zice între zâmbete: Waterworld a fost un bastard. Mulţi au câştigat însă foarte mulţi bani cu această peliculă. Însă, după tot ce s-a scris şi s-a spus despre ea, cine mă va crede?

Costner mai aminteşte şi un alt motiv pentru care şi-a pierdut statutul de star: Ştiu că am o problemă… Nu mă pot dezice de proiectele mele. Deşi mi se spune că nu mai sunt la modă sau că nu este momentul potrivit pentru a le produce. Mi-e totuna. Eu mă agăţ cu putere de ideile mele.

Sursa: fotogramas.es

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top