Home / Jocuri / Console / Huawei intră în domeniul consolelor cu Tron

Huawei intră în domeniul consolelor cu Tron


Posted by: Adrian in Console, Jocuri Comments Off on Huawei intră în domeniul consolelor cu Tron 1613 Views

huawei

Gigantul chinez Huawei vrea să înceapă noi afaceri: cele cu console de jocuri video. Şi va merge pe mâna Android, sistemul de operare de la Google. Compania a prezentat la CES în Las Vegas propria consolă, numită Tron, ce va fi disponibilă din mai pentru piaţa chineză şi va permite să se joace mii de jocuri din magazinul de aplicaţii al Google, în full HD şi 4K.

Consola, cu aspect cilindric, are noul procesor Nvidia Tegra 4, ce-i oferă puterea necesară pentru jocuri Android. Conform paginii web Gizmodo, videoconsola se pare că va ieşi pe piaţă cu opţiuni de 16 şi 32 GB memorie internă şi porturi Ethernet, USB 3.0 şi HDMI pentru a se conecta la televizor.

Echipamentul va avea Bluetooth 3.0 pentru conexiune cu propriile comenzi, similare ca desen cu ale Xbox, deşi are o suprafaţă tactilă rotundă în partea centrală, adaugă publicaţia citată. Comenzile vor avea conectori pentru căşti, spune Europa Press, care ne asigură că Huawei lucrează la un suport multimedia pentru a vedea filme sau a asculta muzică.

Huawei va concura pe această piaţă cu giganţi ai jocurilor video precum Microsoft, Sony şi Nintendo, pe lângă alte companii ca Valve, care a prezentat tot la CES 13 noi Steam Machines.

Sursa: cincodias.com

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top