Home / Tehnologie / Stiinta / Google: Viitorul cautarii este acum!

Google: Viitorul cautarii este acum!


Posted by: chatte in Stiinta, Tehnologie Comments Off on Google: Viitorul cautarii este acum! 633 Views

Google Now este marele pariu al companiei pentru a mentine cota de piata dat fiind faptul ca oamenii “parasesc” cautarea de pe calculatoarele personale in favoarea dispozitivelor mobile si mai usor de “purtat”.

Google are nevoie de un nou slogan: Viitorul cautarii este acum!

Screen_Shot_2013-05-01_at_10.30.16_AM

Nu ar fi un mare efort, dat fiind marele pariu pe care Google il face ca acesta poate crea asistenti digitali inteligenti pentru miliarde de oameni prin punerea creierului computerului Google sa lucreze pentru tine prin intermediul Google Now.

Google Now, fara indoiala nu cel mai convingator nume, isi prezinta punctul de vedere: Google vrea sa-ti spuna ce trebuie sa sti “acum”, rapid si precis. Functioneaza prin transformarea limbajului natural – vorbind calculatorului la fel cum te-ai adresa unei alte persoane – in raspunsuri precise livrate direct de la serverele Google.

google-now-2

Cand anume Google Now devine mai interesant si util, este atunci cand se face un amestec intre “mintea” si datele utilizatorului culese din dispozitivele mobile, servicii de Google si alte aplicatii non-Google. De exemplu, acum poate detecta rezervari la restaurant la contul dvs. de Gmail si trimite automat o alerta impreuna cu directiile de oriunde va aflati. Google Now poate detecta ca verificati stiri si scoruri la diferite meciuri, de exemplu, si apoi prezinta in mod automat cele mai recente rezultate si actualizari de stiri.

Sursa: cnet.com

 

 

 

About chatte

Comments are closed.

Scroll To Top