Home / Jocuri / Mobil / Feriti-va de Taurii Furiosi! Zynga lanseaza “Running with Friends”

Feriti-va de Taurii Furiosi! Zynga lanseaza “Running with Friends”


Posted by: chatte in Mobil 0 1416 Views

Mare grija, Angry Birds! Angry Bulls vin sa rastoarne situatia! Zynga a lansat pe piata intregii lumi “Running with Friends”, joc destinat utilizatorilor de iPhone.

running-with-friends-2

Compania de jocuri pentru mobile din San Francisco, a lansat anterior jocul in Canada ca parte a unui test pentru primul lor “vesnic alergator”, unde jucatorii controleaza un alergator intr-un decor 3D si se folosesc de miscari ale degetelor pentru a se misca intr-o directie sau alta.

Aceasta miscare este critica pentru viitorul Zynga din moment ce se muta de pe platforma desktop pe cea mobila, nemaifiind dependenti de Facebook.

In acest joc, utilizatorul trebuie sa ia parte intr-o versiune animata a festivalului “Fuga Taurilor” din Pamplona, Spania, unde participantii vor trebui sa intreaca taurii furiosi. Cu aceasta, Zynga concureaza cu alte nume mari, gen Tiny Wings si Temple Run.

Mai multe despre acest joc puteti vizualiza in video-ul de prezentare de mai jos

Sursa: venturebeat.com

About chatte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top