Home / De toate / Este oficial: primele canale YouTube pentru care va trebui sa platesti

Este oficial: primele canale YouTube pentru care va trebui sa platesti


Posted by: chatte in De toate Comments Off on Este oficial: primele canale YouTube pentru care va trebui sa platesti 713 Views

De ceva vreme circula stirea conform careia YouTube va incepe sa taxeze abonarea la anumite canale. Ei bine, de astazi se pune in practica.

YouTube a lansat, intr-un final proiectul-pilot cu primele canale video care vor fi contra-cost. Un numar redus de parteneri are posibilitatea sa se aboneze la canale cu abonamente lunare. Este vorba de un numar total de 53 de canale cu preturile cuprinse intre 0.99 si 7.99 de dolari.

youtube

Despre aceasta initiativa a YouTube se vorbeste de foarte mult timp, ideea fiind mentionata initial acum cativa ani si, de curand, YouTube a decis sa dea creatorilor de continut sansa de a-si transforma eforturile depuse in bani.

Pentru inceput, a fost lansat doar acest proiect-pilot continand cele 53 de canale insa, in urmatoarele saptamani, numarul acestora va creste.
Canalele despre care este vorba sunt tematice, vorbim despre canale destinate sportului, calatoriilor, gastronomiei, animalelor de companie, filmelor horror dar si emisiuni juridice, de exemplu.

Printre canalele mentionate mai sus se afla, de exemplu, National Geographic Kids sau Fix My Hog Premium, canal destinat iubitorilor de motociclete marca Harley Davidson unde sunt invatati cum sa le intretina cat mai bine.

In 2006, Google a platit pentru YouTube 1,65 miliarde dolari iar acum sunt peste un milion de canale disponibile. Numarul de canale cu plata va creste rapid.

Sursa: Yahoo! News Romania

About chatte

Comments are closed.

Scroll To Top