Home / Jocuri / Console / Consola Android disponibila pe piata din iunie

Consola Android disponibila pe piata din iunie


Posted by: chatte in Console, Jocuri Comments Off on Consola Android disponibila pe piata din iunie 809 Views

Din vara, consola Android pentru NVidia Shield va putea fi gasita pe piata. Impreuna cu noul procesor Tegra 4, cei de la NVidia au prezentat, la inceputul acestui an, interesantul lor proiect ce consta intr-o consola portabila Android pentru jocuri. In urma cu doua zile, insa, acestia au trecut de la faza de proiect la faza de produs finit, astfel, declarand ca incepand cu luna iunie consola urmeaza sa fie disponibila in magazine.

nv-shield-front-open-lr-640x360

Cu toate acestea, conform anuntului facut cei de la NVidia, consola portabila va fi disponibila la sfarsitul lunii iunie urmand sa fie lansata, initial, in Statele Unite si Canada, iar disponibilitatea in alte regiuni ale lumii nefiind inca comunicata.

Pretul de lansare va fi de 350 de dolari, cu 50 de dolari mai ieftina decat estimarile initiale facute de companie la inceputul anului, singurul lucru ramanand de facut este ca NVidia sa convinga cumparatorii ca NVidia Shield este o alegere mai viabila in favorea celebrelor Sony PlayStation Vita sau Nintendo 3DS XL, care sunt comercializate la pretul de 250, respectiv 200 de dolari.

About chatte

Comments are closed.

Scroll To Top