Home / Celebritati / Cher revine cu un nou album după un deceniu de linişte

Cher revine cu un nou album după un deceniu de linişte


Posted by: Adrian in Celebritati Comments Off on Cher revine cu un nou album după un deceniu de linişte 800 Views

cher-

Cher va lansa discul numărul 26 din cariera sa muzicală: Closer To The Truth, album ce va ieşi la vânzare la nivel mondial în luna octombrie.

Discul a fost înregistrat în Los Angeles şi Londra şi va avea 11 noi cântece. Primul single de pe acest disc este Woman’s World, un hit ce ajuns Nr. 1 în topurile de Dance ale revistei Billboard în SUA.

Prin tot discul Closer To The Truth, Cher demonstrează puterea vocii sale şi timbrul său caracteristic. “Sunt foarte mândră de noul meu disc. Cred că dacă eşti fan al activităţii mele, definitiv te vei simţi fericit şi nu vei fi decepţionat”, a comentat diva pop într-un interviu recent. Cher se pregăteşte în prezent să efectueze o călătorie în jurul lumii pentru a-şi promova cel mai recent disc, şi va participa la unele din programele de televiziune cele mai importante din Europa, Asia şi America.

Cher a fost recompensată de-a lungul carierei cu multiple premii precum Oscar, Emmy, Grammy, nemaivorbind de numeroasele Golden Globe, la care se adaugă o mulţime de recunoaşteri ale reputaţiei sale ca una dintre cele mai importante artiste în viaţă.

Discul său Believe  s-a vândut în peste 20 de milioane de copii în lume, inclusiv succesul mondial cu acelaşi nume care a vândut circa 11 milioane de single-uri. Artista a împlinit în luna mai 67 de ani.

Sursa: elcolombiano.com

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top