Home / Din lume / Cele mai frumoase clădiri construite în 2013

Cele mai frumoase clădiri construite în 2013


Posted by: Adrian in Din lume, In poze 0 1751 Views

World Architecture Forum, desfăşurat la Singapore la început de octombrie, a premiat cele mai frumoase clădiri şi proiecte arhitecturale din 2013 în lume. Iată-le mai jos pe câteva:

«World Architecture Festival», evenimentul cel mai aşteptat la nivel mondial în domeniu, a reunit aproape 2000 de persoane din 68 de ţări diferite la Singapore. Ca în fiecare an de la înfiinţarea sa în 2008, a recompensat cele mai bune realizări şi proiecte pentru 2013.

Juriul, compus dintr-o sută de profesionişti şi mai multe staruri, a recompensat 29 de realizări din cele 300 de proiecte selecţionate în categorii diferite. S-au regăsit aici clădiri, vile, complexe sportive sau centre de îngrijire. Dificultatea tehnică, materialele utilizate, respect pentru mediu şi originalitatea au fost luate în calcul pentru atribuirea premiilor.

About Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top