Home / Celebritati / Bieber huiduit pe scena

Bieber huiduit pe scena


Posted by: chatte in Celebritati Comments Off on Bieber huiduit pe scena 903 Views

Duminica, Las Vegas, Gala Premiilor Billboard. Seara, pe cand premiile se inmanau, unul dintre castigatorii editiei a fost si nimeni altul decat Justin Bieber.

Cu toate acestea, la intrarea pe scena, starul canadian in varsta de 19 ani a fost fluierat si huiduit de public. “Nu este o farsa. Sunt un artist si ar trebui sa fiu luat in serios” a declarat Bieber.

61325933

Justin a cantat de doua ori si a fost premiat tot de atatea ori, titlurile pe care acesta le-a castigat fiind de Top Male Artist si Top Social Artist. Pe langa asta, Bieber, a fost recompensat si cu primul sau Milestone Award, premiu ce a fost decernat pe baza voturilor exprimate de fani si care, spune premiul, recompenseaza inovatia si originalitatea in muzica.

Ei bine, la urcarea pe scena pentru a primi acest premiu, publicul se pare ca nu a fost incantat de faptul ca starului canadian i s-a acordat aceasta titulatura, pesemne ca l-au huiduit in momentul in care au vazut ca el este cel care reprezinta “inovatia si originaliatea in muzica”.

Sa nu fie oare de acord cu asa ceva?  Reprezinta sau nu, Justin Bieber, inovatia si originalitatea in muzica? Se pare ca publicul din Las Vegas nu prea este de acord cu asta. Poate, le este dor de nume mari care au inovat, intr-adevar muzica si au adus un semn de originalitate, precum Michael Jackson? Sa fie asta sau nu, cert este ca aceasta mentiune pentru Bieber nu a fost deloc bine primita de publicul din Las Vegas.

Sursa: stirileprotv.ro

About chatte

Comments are closed.

Scroll To Top