Home / Masini / Audi e-tron quattro

Audi e-tron quattro


Posted by: Adrian in Masini Comments Off on Audi e-tron quattro 255 Views

Acum câteva zile a fost prezentat la San Francisco noul Audi e-tron quattro şi firma cu patru cercuri deja oferă în SUA un configurator pentru a-ţi personaliza maşina.

La 17 septembrie era prezentat la San Francisco primul vehicul complet electric de la Audi. Vorbim de acest futurist Audi e-tron quattro, un SUV ce ascunde o mecanică cu două motoare electrice capabile să furnizeze 408 CP, în timp ce bateriile îi conferă o autonomie reală mai mare de 400 de kilometri.

La doar câteva zile de la prima vizionare a acestui SUV, Audi deja oferă în SUA posibilitatea de a-l configura pe pagina sa Web.

Audi propune acolo două nivele de echipament denumite Premium Plus şi Prestige, ce au preţuri mult mai mici decât pentru acelaşi SUV electric în Spania, de exemplu. Aici se vorbeşte de un preţ de plecare de 82.400 euro, în timp ce acolo un Premium Plus ajunge la 74.800 dolari, echivalentul a 63.520 euro, practic cu 20.000 mai puţin, ceea ce nu este deloc neglijabil.

Această versiune deja surprinde prin echipamentul său, cu scaune de piele, faruri Matrix LED, sistem de sunet Bang & Olufsen 3D, scaune faţă ventilate şi încălzite, sistem de navigare MMI Plus şi Audi virtual cockpit, sistem de vedere 360º 3D…

Dacă asta nu este suficient, se poate face un pas mai departe cu finisajul Prestige, care ajunge la un preţ de 81.800 dolari, circa 69.465 euro. Această versiune adaugă la cele anterioare elemente precum pachetul de asistenţă la conducere, Head-Up display, tapiţerie de piele Valcona, scaune faţă cu funcţie de masaj, închidere de uşi asistată.

Fără preţ pentru Virtual exterior mirrors

Clienţii din SUA pentru Audi e-tron quattro vor putea alege între zece culori diferite pentru caroserie. Doar Brillant Black nu are costuri suplimentare, celelalte nouă, între care se găsesc tonuri precum Antic Blue Metallic, Catalunya Red Metallic ori Siam Beige Metallic costă în jur de 595 dolari, puţin peste 500 euro.

De serie toate Audi e-tron quattro au jante de 20 ţoli, opţional firma propune altele mai aerodinamice de 21 ţoli, cu un preţ de peste 1.500 dolari (1.270 euro).

Pe moment sunt puţine opţionale şi, curios, futuristele Virtual exterior mirrors încă nu au preţ în SUA (probabil pe motive de omologare). Se ştie că se poate alege cârlig de remorcare pentru 690 dolari (586 euro) sau cuplaje pentru centurile de siguranţă spate iluminate pentru 400 dolari (340 euro).

Motor 16

About Adrian

Comments are closed.

Scroll To Top